Ida Svalstuen

Yogalærer


Tlf: 
932 90 713

E-post:
isvalstuen@gmail.com

Litt om meg

Jeg har min yogalærer utdanning fra Axelssons Body Work School i 2016 (RYT-200). Jeg underviser Yin yoga på Helseorkesteret. Jeg er utdannet grafisk designer og elsker å skape. Yogaen hjelper meg til å komme i kontakt med kroppen, og det synes jeg er verdens beste følelse.

Hva er yin yoga og hvorfor er det viktig?

Yin yoga er en rolig yogaform som hjelper med å roe ned nervesystemet i en ellers så stresset «yang» hverdag. Denne yogaformen kan beskrives som en motpol til alt vi hele tiden skal rekke, fikse, oppnå og prestere (yang energi).
I Yin yoga tar vi en skikkelig pause fra alt det, og vi søker innover.

Mens vanlig yoga fokuserer på musklene, settes det i Yin yoga fokus på bindevev, leddbånd, ledd og skjelett. Hver stilling holdes over lengre tid, 3-5 min. Det hjelper deg med å strekke og forlenge de innerste vevene som sjelden brukes. Yin yoga er en stille og meditativ praksis, og handler mye om å gi slipp på kontroll, og komme i kontakt med kroppen.

Utøvelsen av yin yoga er basert på gamle kinesiske filosofier og taoistiske prinsipper som mener det er baner av Qi (energi) som går gjennom kroppene våre. Ved å strekke og fordype oss i stillinger, åpner vi blokkeringer og gjenoppretter den sunne strømmen av Qi i kroppen, og lar energien få flyte fritt. Yin yoga kan dermed gi økt vitalitet, mindre stress i hverdagen, og mer bevegelighet i kroppen.

Du trenger ikke å ha gjort yoga før, eller være «myk». Dette er for alle kropper og vi tilpasser stillingene så du får en behagelig opplevelse.


Yin yoga hver onsdag på Helesorkesteret kl 18.15- 19:30

Påmelding: Send meg en melding
Betaling: Vipps når du kommer
Pris: Kr 220,-

Ta med egen matte og gjerne en pute. (Vi har noen matter til utlån hvis du ikke har. )