Last ned pasientskjema her:

Pasientskjema barn

Pasientskjema voksen


Benedicte Berg-Bentzrød

Homeopati, soneterapi, coaching, samtaleterapi, energibehandling, kostveiledning


Tlf: (sms)

922 22 059

Leder og grunnlegger av Helseorkesteret

Medlem av Norske Homeopaters Landsforbund.

 

Litt om meg

Jeg jobbet med barn og ungdommer i nesten 10 år, før jeg startet praksis som homeopat i 1990 og grunnla senteret i 1991. Siden det har jeg jobbet fulltid som terapeut ved siden av oppgaven som senterleder.

Spesielle faginteresser:

Jeg brenner for å vise folk at det å kombinerer etablerte behandlingsmetoder og alternative metoder fra andre land, både nye og urgamle, kan gi et mye bedre og raskere behandlingsresultat. Det ligger meg sterkt på hjertet at flere skal få oppleve disse skånsomme, men kraftfulle metodene som ikke gir pasienten bivirkninger eller skader i ettertid.

Jeg synes det er spennende og meningsfylt å finne ut av hvilken mat, homeopatiske medisiner, mentale og fysiske treningsmetoder og andre terapimetoder som passer til hver enkelt og kombinere dem på en optimal måte. Det er viktig å lære folk, både barn og voksne hvordan de kan styrke, reparere og vedlikeholde helsen sin.  Forskjeller i helsenivåer handler ofte om kunnskap.

Jeg brenner for at flest mulig, og barn i særdeleshet, skal få kunnskap og økt bevissthet om akkurat deres kropp og sinn er laget fra naturens hånd, hvordan man kan verne om helsen slik at de kan få utvikle seg på best mulig måte. Mitt håp er at de skal få enda bedre sjanser til å få rike og gode liv og få utfolde sin egenart – bli seg selv i sinn og skinn – det er det essensielle i livsprinsippene som jeg har i fokus og hvordan leve i pakt med dem og ta, redusere eller helt ta vekk, der det er mulig, det som hindrer dem i full livsutfoldelse.

De første årene jobbet jeg spesielt mye med barn med hyperaktive trekk og andre atferdsutfordringer. Siden har det vært mange år med allmenpraksis med problemstillinger som fordøyelse, mat-intoleranser, energiløshet, immunforsvarssvikt, smerter i hode, muskler og skjelett, hormonelle, mentale og emosjonelle symptomer.

De siste årene har arbeidet mer og mer bestått av støttebehandling ved alvorlig sykdom og energibehandling i kombinasjon med de andre verktøyene: som homeopatiske midler, kostråd, soneterapi, enkel kinesiologi og mentale teknikker. Behandlingen jeg gir er summen av alt jeg har lært og jeg prøver å tilpasse det til hver enkelts behov, ønsker og muligheter. Mitt ønske er å jobbe med de som selv vil bidra til å bli friskere og få et bedre liv. Å jobbe sammen i team med pasienten på denne måten synes jeg er verdens fineste jobb.

Hobbyer:

Barna, lesing av fagbøker, film, familiens dyr, tur og trening med nære og kjære og dikt-skriving.

Besøk gjerne min personlige nettside: https://benedicteb.no

Benedicte har 30 års erfaring innen homeopati
Benedicte har 30 års erfaring innen homeopati
Soneterapi

Send meg en melding