Silje’s frokostrundstykker
Start dagen med disse næringsrike, glutenfrie rundstykkene!
Ingredienser
- 1 dl sesamfrø
- 0,5 dl solsikkekjerner
- 0,3 dl linfrø
- 0,3 dl gresskarkjerner
- 2 dl/100 g revet ost
- 3-4 egg
- 1 ss fiberhusk
- 0,5 ts salt
- 1 ts bakepulver
- 2 ts nigellafrø (kan utelates)
- evt. valmuefrø eller sesamfrø til pynt
Slik gjør du
- Mal sesamfrø og solsikkekjerner (evt. litt av linfrøene) i en blender. Bland samme alle de tørre ingrediensene i en bolle.
- Visp sammen eggene og bland dem i røra. La stå i noen minutter.
- Form til passe store rundstykker (det går enklere med en spiseskje som er dyppet i vann).
- Strø evt. pynt på rundstykkene og stek de på 180 grader i 15-20 minutter.
Detoxbrød fra Soma
Grønn juice
Scroll to top