MARIT’S PROTEINBRØD
Et brød som metter lenge!
Ingredienser
- 4 egg piskes
- ¼ liter nøytral soya yoghurt
- 2 ts bakepulver
- ½ ts havsalt
- 3 ss kokosfett el. olivenolje
- (Frø etter behag)
- 3 ss linfrø
- 50 g sesamfrø, gresskarkjerner
- 75-100 g solsikkefrø
- 3-4 ss mandelmel
Slik gjør du
- Putt opp i nok av disse tingene til deigen er blir passe seig og grøtaktig.
- Smør en form el. bruk bakepapir.
- Stek midt i ovnen på 180 grader i 1 time.
- Ta brødet ut av formen og la det stå ½ time til i ovnen på svak varme el. på samme varme hvis ovnen ikke er for ”hard” på varmen.
Oppbevares best i klede i kjøleskapet el. i fryseren i matpapir. Brødene må oppbevares kjølig fordi de inneholder egg.