Maria Berg Junker

Psykologisk coach


Tlf: 
456 178 91

E-post:
mariabergjunker@gmail.com

Litt om meg

Jeg har utdanning i kognitiv nevrovitenskap og positiv psykologi med psykiatri og kriminologi som valgfag. Etterutdanning i rettspsykologi.
Jeg er rådgiver innen atferdsvitenskap med fordypning i romantiske relasjoner og tilknytning. Tar nå master i klinisk familieterapi og systemisk praksis.

Yrkeserfaring: Demens, autisme, psykisk utviklingshemning, psykiatri og rus, nettrådgiver i ung.no. Jeg starter nå privatpraksis på Helseorkesteret.

 

Sliter du med

  •  Angst, tankekjør, depresjon, sorg, traumer eller ensomhet?
  • Opplever du problemer i familien, i parforholdet eller i andre relasjoner?
  • Er livet overveldende og du er usikker på hva du vil? Eller har du det bra og vil få det bedre – med økt glede, mening og motivasjon?

 

 Velkommen til barn og unge, voksne, par og familier

Jeg tilbyr psykologisk coaching, både med eller uten vitenskapelig baserte øvelser, og samtaleterapi.

Arbeidstider er dag og kveld, helg ved behov. Vi har kontor på Hovseter/Røa, men jeg tar også hjemmebesøk. Her er det et lite tillegg  i pris ved kjøring. Jeg tilbyr også terapi ved å gå tur. For noen er dette ønskelig, andre trives best med å komme til kontoret.

Da jeg tar master i familieterapi og systemisk praksis er det mulig fra høsten 2023 å gå under praksis. Det vil være redusert pris, og begrenset med plasser.

Det anbefales ca 8-12 samtaletimer per klient, med annenhver ukes mellomrom. Dette for å oppleve en ønsket forandring som kan vare over tid. Noen vil ønske flere timer, eller spre det over lengre tid. Alt dette kommer an på hva vi jobber med og i hvilken prosess og livssituasjon man er i.


Priser fra 1. mai 2023

  • Førstegangskonsultasjon 60 min: Individuell / par-familie: 645 kr / 755 kr
  • Konsultasjon 60 min: Individuell / par-familie: 785 kr / 895 kr
  • Konsultasjon 90 min: Individuell / par-familie: 1125 kr / 1235 kr
  • Konsultasjon 120 min: Individuell / par-familie: 1375 kr / 1475 kr

Send meg en melding