Terapeut Inger Sundby

Inger Sundby

Potensial-astrologi, lymfedrenasje, Touch For Health -kroppsavbalansering


Tlf: 
995 37 185

E-post:
ingersundby@gmail.com

Litt om meg

Jeg ble interessert i alternativ medisin i midten av 20 årene, etter en lang periode med angst.

Intuitivt visste jeg at veien ut for meg ikke var medisinering, men heller forsøke å finne noen metoder for å helbrede meg selv. Dette ble et vendepunkt i livet mitt, og førte meg inn på en reise i selvutviklingens verden, som for meg har blitt en livsstil.

Jeg er for tiden under utdanning på Akademi for Potensial Psykologi og Astrologi (A.P.P), en 2 årig utdannelse som har fokus på astrologi som et grunnleggende verktøy i selv-utviklende prosesser. I tillegg lærer vi mange andre terapeutiske verktøy, som familie-konstellasjoner, indre reiser, drømmetydning og astrologiske tarot kort, for å nevne noen.

Astrologi har vært en av mine store lidenskaper i mange år, og det er utrolig inspirerende for meg å gjøre nytte av det i min terapeutiske virksomhet.

Fra tidligere er jeg utdannet på Bio Medicus Akademiet i blant annet;

Medisin grunnfag, kinesiologi, ernæring, lymfedrenasje, aromamassasje, hot stone, meridian massasje, klassisk massasje og bambus massasje.

Jeg har også vært kursholder i lymfedrenasje og hot stone ved siden av min terapeutiske praksis.

I tillegg har jeg mange års erfaring fra helsekost-bransjen, og har med det opparbeidet meg mye kunnskap innenfor ernæring, samt tilskudd i form av vitaminer/mineraler, urter, supermat mm.

Behandlinger jeg tilbyr:

  • Astrologisk konsultasjon som verktøy for selv-utvikling
  • Terapeutisk konsultasjon med astrologiske tarotkort
  • Lymfedrenasje
  • Energi-balansering med kinesiologi
  • Samtaleterapi/indre reise

Les mer her:

Vi er alle født med unike kombinasjoner av egenskaper og evner vi kan se på som potensialer. Hvert av disse potensialene kan sammenlignes med et frø som ligger under jorden og venter på å spire og gro og bli til det den er ment å være, nemlig en blomst, et tre, en busk eller hva det måtte være som ligger i dens opprinnelige natur. Hvordan vi nærer disse frøene, har også sammenheng med det endelige resultatet. For at de skal vokse seg sterke og friske, må vi passe på at de får riktig type gjødsel, nok lys, stell osv.

Ved å betrakte potensialene våre på samme måte, blir det tydelig at vi også må vie tid og oppmerksomhet, samt nære disse egenskapene for at de skal  kunne realiseres og uttrykkes som en del av vår individualitet. Kvaliteten av uttrykket står i direkte forbindelse med graden av bevissthet rundt det aktuelle potensialet og hva det «krever» for å utvikles. Dvs; jo mer bevissthet vi har om hvilken type næring som passer best for frøet, jo større og sterkere vil planten bli.

Vårt personlige fødselshoroskop viser vår individuelle, unike sammensetning av potensialer. Vi har da et utgangspunkt, et fantastisk redskap for å kunne tydeliggjøre oss som individer, samt hvilke «frø» vi har mulighet til å utvikle og realisere. Det er ikke uten grunn vi kaller det et fødselsKART. Likesom et geografisk kart viser landskapet til et bestemt område, viser fødselskartet  et individs potensielle, personlige «landskap».

«Potensielle» fordi vi har fri vilje og bestemmer selv om vi vil nære disse frøene eller ikke. I mange tilfeller er det ikke fordi man ikke vil, men fordi man ikke er klar over hvilke frø som ligger der.

I tillegg har vi alle våre forviklinger og diverse problematikker som hindrer vår vekst på ulike måter. En del av våre forviklinger stammer fra familiesystemet. Vi arver bestemte egenskaper og evner fra våre forfedre, men ikke alle i sin utviklede, funksjonelle form, ettersom våre forfedre har hatt sine egne problemer og forviklinger.

Foruten familiesystemet har vi i tillegg med oss våre personlige, karmiske forviklingstemaer. Uten å gjøre det for komplisert, er dette alle temaer jeg befatter meg med når jeg jobber med klienter, for å gjøre det jeg kan for å hjelpe klienten å belyse og ta tak i temaer som etter min oppfatning er essensielle å jobbe med ift klientens utvikling av sine potensialer. Denne bevisstgjørings og utviklings-prosessen kan bidra til et mer meningsfullt og helhetlig liv, gjennom det å leve ut alle aspekter av seg selv og bli mer og mer den man er ment å være.

Konseptet og den terapeutiske prosessen tilknyttet utviklingen av potensialene er utviklet av Olaf Rademacher. Han har grunnlagt og driver Akademi for Potensial Psykologi, APP, hvor jeg for tiden er student.

Jeg tilbyr oppfølgingstimer for de som ønsker å gå inn i en terapeutisk prosess og jobbe videre med bevisstgjøring rundt spesifikke tema.

I dette arbeidet benytter jeg Astrologiske tarot kort (symbolon), som er et superspennende redskap for å belyse spesifikke temaer ytterligere, samt hva man trenger å jobbe med her og nå.

Siden jeg foreløpig er under utdanning tilbyr jeg konsultasjoner til redusert pris.

Jeg trenger din fødselsdato, klokkeslett og fødested for å kunne stille et presist horoskop.

800,- for 1,5t

Vi blir stadig utsatt for forurensing gjennom miljøet vi lever i.

Ulike kjemikalier fra drikkevannet, fabrikert mat, sprøytemidler, husholdningsprodukter, hud-og hårprodukter, i trafikken, for å nevne noen kilder.

Alle disse stoffene må renses ut av systemet vårt, og kroppen vår jobber utrettelig med denne oppgaven.

Lymfesystemet vårt er en essensiell del av denne prosessen, og vi er derfor avhengige av et velfungerende lymfesystem for å effektivt rense kroppen for miljøgifter.

En inaktiv livsstil med mye skjermbruk er heller ikke gunstig , da lymfevæsken hovedsaklig sirkulerer ved hjelp av musklene og press fra omliggende blodårer.

Resultatet kan føre til opphopning av slaggstoffer og vevsvæske, samt nedsatt immunforsvar. For ikke å snakke om en daff kropp.

Behandlingen utføres med glass-kolber med vakuum, samt massasje.

Vakuumbehandlingen er en skånsom og behagelig, men super-effektiv metode for å øke både blod-og lymfesirkulasjonen.

Dette setter i gang en kraftig, utrensende prosess.

Etter 3-4 behandlinger er det vanlig at klienten føler seg mye lettere i kroppen og kjenner markant økning i energi-nivået.

For best mulig resultat, anbefales en kur med 1-2 behandlinger i uken, med minimum 7-10 behandlinger.

800,- for 1t,  eller

3750,- for 5 behandlinger

Kinesiologi er basert på det kinesiske akupunktur-systemets prinsipper, og antagelsen om at enhver sjelelig og kjemisk tilstand avspeiles i musklene.

Meridianer er et energetisk sirkulasjonssystem som følger bestemte kanaler og er knyttet til bestemte organer i kroppen. Vi har feks en lunge-meridian, en hjerte-meridian, en lever-meridian osv.

Ifølge TKMs (tradisjonell kinesisk medisin) prinsipper, kan ubalanse i dette sirkulasjonssystemet på sikt føre til sykdom.

Det er mange faktorer som påvirker vårt energisystem, som kosthold, livsstil, fysiske og psykiske traumer, stress, tankemønstre, for å nevne noen.

I denne behandlingen benytter jeg muskeltesting for å identifisere en eventuell ubalanse, og avbalanserer energien ved hjelp av ulke teknikker, som massasje av akupunkturpunkter, stress-frigjørelse eller diett/kosthold.

400,- for 30 min

790,- for 1 t.

Send meg en melding