Inger Sundby

Astrologi, lymfedrenasje, Touch For Health -kroppsavbalansering


Tlf: (sms)
995 37 185

E-post:
ingersundby@gmail.com

Litt om meg

Jeg ble interessert i alternativ medisin i midten av 20 årene, etter en lang periode med angst.

Intuitivt visste jeg at veien ut for meg ikke var medisinering, men heller forsøke å finne noen metoder for å helbrede meg selv. Dette ble et vendepunkt i livet mitt, og førte meg inn på en reise i selvutviklingens verden, som for meg har blitt en livsstil.

Jeg er for tiden under utdanning på Akademi for Potensial Psykologi og Astrologi (A.P.P), en 2 årig utdannelse som har fokus på astrologi som et grunnleggende verktøy i selv-utviklende prosesser. I tillegg lærer vi mange andre terapeutiske verktøy, som familie-konstellasjoner, indre reiser, drømmetydning og astrologiske tarot kort, for å nevne noen.

Astrologi har vært en av mine store lidenskaper i mange år, og det er utrolig inspirerende for meg å gjøre nytte av det i min terapeutiske virksomhet.

Fra tidligere er jeg utdannet på Bio Medicus Akademiet i blant annet;

Medisin grunnfag, kinesiologi, ernæring, lymfedrenasje, aromamassasje, hot stone, meridian massasje, klassisk massasje og bambus massasje.

Jeg har også vært kursholder i lymfedrenasje og hot stone ved siden av min terapeutiske praksis.

I tillegg har jeg mange års erfaring fra helsekost-bransjen, og har med det opparbeidet meg mye kunnskap innenfor ernæring, samt tilskudd i form av vitaminer/mineraler, urter, supermat mm.

Behandlinger jeg tilbyr:

  • Astrologisk konsultasjon som verktøy for selv-utvikling
  • Terapeutisk konsultasjon med astrologiske tarotkort
  • Lymfedrenasje
  • Energi-balansering med kinesiologi

Send meg en melding